Download Now!Here are your Favorite Software for Mac & Windows!

Adobe Fireworks 2015 Elance Test answers – Design & Multimedia

Adobe Fireworks 2015 Elance Test answers – Design & Multimedia

1. You can align an object to the _____?

Answers:

  • Another object.
  • Left side of the Canvas.
  • All of these
  • Center of the Canvas.
2. What menu options will change the dimensions of the working canvas?

Answers:

  • Edit, image, dimensions
  • Window, canvas, width and height
  • Modify, image, canvas size
  • File, page setup, size
3. Reducing Horizontal scaling on text results in what?

Answers:

  • The text becomes wider.
  • The height is increased and width is decreased.
  • The text color changes.
  • The text becomes transparent.
4. The Crop tool will crop an image by cropping out everything:

Answers:

  • to the right of the crop box
  • inside of the crop box.
  • You can not crop an image in Fireworks.
  • outside of the crop box.
5. Which can you not do in the layers panel?

Answers:

  • Lock a layer.
  • Hide a layer.
  • Control the transparency of a layer.
  • Convert layer to Bitmap.
6. How do you delete a layer?

Answers:

  • Drag the layer to the trash can icon
  • Select layer, click enter
  • Drag the layer to your computer’s trash can
  • None of these
7. What file type is used for Fireworks?

Answers:

  • .fw
  • .tiff
  • .png
  • .gif
  • .jpg
8. What must you do to an image before animating it?

Answers:

  • Convert it to a vector image
  • Convert it to paths
  • Convert it into a symbol or Modify > Animate > Animate selection
  • Convert it to a smart object
9. When you clone an object the object is:

Answers:

  • None of the above
  • Duplicated to a new layer.
  • Saved on the clipboard until pasted in the image.
  • Automatically saved as a new image.
10. What format embeds all of the vector layer data into the meta data section, allowing future editing?

Answers:

  • Fireworks PNG
  • Flattened PNG
  • BMP
  • JPEG
11. How do you change the size of the grid's cells?

Answers:

  • Window>Show Grid
  • View > Grid > Edit Grid
  • View > Edit Grid
  • Cmd + G
12. Painting on top of a .png image will do what?

Answers:

  • You can not paint in Fireworks.
  • It will convert the .png to .jpg by default.
  • It will appear in a layer under the image.
  • It will create a new layer on top of the image.
13. How do you convert text to a bitmap image?

Answers:

  • First right click on the text and select convert to paths, then right click and hit Flatten Selection
  • Choose modify > Flatten Selection
  • Press CTRL+ALT+Shift+z on PC or press CMD+ALT+Shift+z on a Mac
  • Right click the text in the Layers panel and Click Flatten Selection
  • All of these
14. What is the definition of a hotspot?

Answers:

  • A gray spot on an image
  • Areas of a larger graphic that are interactive
  • None of these
  • A blurry spot in an image
15. What happens if you click CTRL+d on PC or CMD+d on Mac?

Answers:

  • The current selected images or layers get deselected
  • The current selected images will be setup to be free transformed
  • The current selected images will be setup to be distorted
  • the current selected images will be grouped and setup to be distorted
16. Which of the following tools does not produce vector images?

Answers:

  • Circle tool
  • Pen tool
  • Rectangle tool
  • Brush tool
17. What Happens when you resize the Canvas?

Answers:

  • The canvas will rotate.
  • The Canvas is resized and the content stays the same size.
  • Both the canvas and content are resized.
  • The image is resized to fit the canvas area.
18. Which of the following is a type of symbol?

Answers:

  • Graphic
  • Button
  • All of these
  • Animation
19. What is the definition of a vector graphic?

Answers:

  • Image originally designed in Illustrator
  • An image imported into Fireworks
  • Image represented through a series of dots
  • Image represented through the use of lines and curves
20. How do you select similar colors once you have selected an area of color with the magic wand tool ?

Answers:

  • None of these
  • Select>Inverse
  • Select>Select Similar
  • Cmd + S
21. What tool is used for moving content around the canvas?

Answers:

  • The Crop Tool.
  • The Pencil Tool.
  • The Pointer Tool.
  • The Reshape Area Tool.
22. How do you convert to a symbol?

Answers:

  • Modify>Symbol>Convert to Symbol
  • Window>Convert to Symbol
  • Filter>Convert to Symbol
  • Modify>Symbol Conversion
23. What is the definition of a bitmap graphic?

Answers:

  • A black and white image
  • Image imported into Fireworks
  • Image composed of grays
  • Image composed of dots arranged in a grid
24. You can import an image onto the stage by doing what?

Answers:

  • All of the above
  • Drag and Drop
  • Right Click / Import
  • File / Import
25. Where does text appear in a Fireworks document?

Answers:

  • On top of an image
  • In a text box
  • None of these
  • In the notes panel
26. The Export Wizard tool is _____?

Answers:

  • The User Help Guide.
  • A .png file named “Wizard”.
  • A process you can use for exporting Fireworks content.
  • An interactive help guide that walks you through the program.
27. Which of the following does the property inspector display for the lasso tool?

Answers:

  • Feather
  • Hard
  • Anit alias
  • All of these
28. What is the first step in creating an animated symbol?

Answers:

  • Edit > Insert > New Symbol
  • Copy & paste
  • Import image
  • None of these
29. What format is best used to export a high color vector logo with transparency for the web?

Answers:

  • .png
  • .jpg
  • .tiff
  • .gif
  • None of these
30. What is the definition of a workflow?

Answers:

  • Html code
  • A layer in the image
  • An image imported into Fireworks
  • Sequence of connected steps
31. Which panel allows you to undo or redo an action?

Answers:

  • None of these
  • Color
  • History
  • Assets
32. How do you save a file you are working on?

Answers:

  • Edit / Save File
  • File / Save
  • Select / File / Save
  • File / Close
33. Which of the following formats can documents not be saved as?

Answers:

  • gif
  • bmp
  • fla
  • jpeg
34. Which of the following formats can documents be saved as?

Answers:

  • .tiff
  • All of these
  • .psd
  • .ai
35. How do you create a new document?

Answers:

  • File> New
  • Copy & paste
  • File>Import
  • File >Open
36. How do you adjust the brightness of an image?

Answers:

  • Edit>Brightness/Contrast
  • Filters/Brightness
  • Window/Brightness
  • Filters>Adjust Colors>Brightness/Contrast
37. What does the Paint Bucket tool not contain?

Answers:

  • Tolerance
  • Edge
  • Texture
  • Line Spacing
38. What options are available in a new document for canvas color?

Answers:

  • White
  • Transparent
  • All of these
  • Custom
39. What is the Optimize panel for?

Answers:

  • It allows you to export and preview a file
  • It works with the HTML code when exporting a file as a website
  • It works with the coloring of a document to change hues, contrast, brightness, etc.
  • The Optimize panel allows you to set an export type for a particular file or individual slice
40. In Image Preview mode the saved settings do not consist of:

Answers:

  • GIF Web 216
  • .SWF
  • Animated GIF Websnap 128
  • JPEG Smaller File
41. Which of the following is NOT a way you can resize an image?

Answers:

  • Modify / Canvas / Canvas Size
  • The Scale tool
  • Moving the blue corner points on the corners of the image
  • Modify / Canvas / Image Size
42. How do you rasterize a vector image?

Answers:

  • Select an image then in the top menu click on Modify > Flatten Selection
  • Right click the image and click Flatten Selection
  • All of these
  • CTRL+ALT+Shift +z
  • Right click on an image in the Layers panel and click Flatten Selection
43. What will happen when an image is placed outside of the canvas area?

Answers:

  • It will not appear in the saved file.
  • It will not be able to be saved until the image is placed back on the stage.
  • It will be saved as a separate image.
  • It decreases the file size.
44. The Common Library can be used for what?

Answers:

  • Using pre made content like buttons.
  • Accessing websites outside of Fireworks.
  • Using tools for design.
  • Exporting content to other programs like Dreamweaver.
45. The Clip Tool allows you to do what in Fireworks?

Answers:

  • Edit the length of an animation.
  • Remove an area of an image.
  • There is no Clip Tool.
  • Re-size the canvas.
46. How do you flip an image horizontally?

Answers:

  • Right click on the image then choose Transform > Flip Horizontally
  • On the top menu click Edit then Modify, then Flip Horizontally
  • In the properties panel select Modify, then choose Flip Horizontally
  • In the layers panel right click the layer and then select Flip Horizontally
47. What is the difference between importing and opening a file?

Answers:

  • Importing a file can convert workfiles from other programs to work with Fireworks, while opening a file can’t
  • Opening a file only opens one file, while importing can open many files all into one document
  • Importing a file inserts a document within the current working document, while opening a file opens the document in a new tab
  • Importing a file allows you to select many files, while opening only allows you to choose one file
48. The ________ panel allows you to set a preference on the amount of undos you want Fireworks to allow.

Answers:

  • Behaviors
  • Properties
  • History
  • States
49. What does 'slicing' refer to?

Answers:

  • Slicing is a way of breaking up a document into image and code aspects for exporting a file as a website
  • Slicing is a way of breaking up an image to make it scalable without losing geometrical shapes
  • Slicing is way of dividing out parts of an image to be used for an image map
  • None of these
50. Preset filters do not have a _____ option?

Answers:

  • Brush Tool
  • Noise
  • Adjust color
  • Sharpen
51. How do you convert an image to sepia?

Answers:

  • Cmd +7
  • Command>Creative> Convert to Sepia
  • Edit>Convert to Sepia
  • Command>Convert to Grayscale>Convert to Sepia
52. The Magic Wand tool keyboard shortcut is activated by pressing what key / keys?

Answers:

  • f4
  • m
  • w
  • alt + ctrl
53. What must first be done to a vector image before a part can be selected with the Lasso tool?

Answers:

  • It must be selected with the Lasso or Marquee tool
  • It must be converted to paths
  • It must be flattened or converted to a bitmap
  • It must be converted to a smart object
54. A Hotspot shape is not a ____.

Answers:

  • Rectangle
  • Polygon
  • Star
  • Circle
55. Which of the following is not a type of blur?

Answers:

  • Linear
  • Gaussian
  • Radial
  • Motion
56. How do you convert an image to black and white?

Answers:

  • Cmd + 7
  • Command>Black & White
  • Command>Creative>Convert to Grayscale
  • Edit>Convert to Grayscale
57. What is the definition of tweening?

Answers:

  • Process that blends two or more instances of the same symbol
  • None of these
  • Removing all color from an image
  • Animating an image to be viewed in Flash
58. How do you apply a layer mask?

Answers:

  • Select the layer you want to mask, cut it, then Ctrl + M
  • Select the mask layer, cut it, select the layer you want to mask then select Modify>Mask>Paste as Mask
  • Select the mask layer, then Ctrl + Shift + V
  • Select the mask layer, then select Modify>Mask>Paste as Mask
59. What must you do before adding a pop up menu to an image?

Answers:

  • Convert the image to a smart object
  • Add a slice over the image
  • None of these
  • Apply a 9 slice scaling grid
  • Convert the image to a vector
60. What does the eyedropper tool do?

Answers:

  • It allows you to make a selection from a particular color range
  • It allows you to select an average color from one or more pixels
  • It allows the smooth merging of several bitmap images
  • None of these
61. How do you create a pop up menu?

Answers:

  • Right click on an image and select Add New Menu Item
  • Right click on an image slice and select Add Pop Up Menu
  • Right click on an image slice and select Add New Menu Item
  • Right click on an image and select Add Pop Up Menu
62. In Animate you can not control the _____ of an animation?

Answers:

  • Alpha
  • Opacity
  • Frames
  • Rotate
63. Which of the following is a bitmap tool?

Answers:

  • None of these
  • Lasso
  • Arrow
  • Hand
64. Where do you change an image's blend mode?

Answers:

  • In the Properties panel
  • In the Layers panel
  • In the Image Editing panel
  • In the Optimize panel
65. The Convert to Symbol shortcut key is?

Answers:

  • f8
  • f4
  • ctrl+C
  • shift+S
66. What is the keyboard shortcut combination to free transform an image?

Answers:

  • CTRL+t on PC and CMD+t on a Mac
  • ALT+t
  • CTRL+Shift+t on PC and CMD+Shift+t on a Mac
  • Shift+t
  • ALT+Shift+t
67. How do you create a slideshow?

Answers:

  • Window> Create Slideshow
  • Command>Create Slideshow
  • Command>Slideshow
  • File>Open>Slideshow
68. How do you access the extension manager?

Answers:

  • Right Click on Canvas / Options / Manage Extensions
  • File / Extension Manager
  • Commands / Manage Extensions
  • File / Export Wizard / Extensions
69. What panel contains premade HTML elements such as text field check box and radio button?

Answers:

  • Command > HTML Elements
  • Window > Common Library
  • None of these
  • While a slice of HTML type is selected, click on add HTML elements in the properties panel
  • Window > Auto Shapes
70. The Blend Mode can be found in the ______ panel.

Answers:

  • Color adjust
  • Properties
  • Modes
  • Window > Other > Image Editing
  • States
71. The Pop Up Menu Editor does not have the _____ option?

Answers:

  • Image Size
  • Appearance
  • Content
  • Advanced
72. What is the States panel used for?

Answers:

  • It controls the different frames for animation
  • It is a way to control each slice and hotspot
  • It is a panel for undoing or redoing actions
  • To control the different behaviors on a single slice or hotspot
  • It is a panel for undoing or redoing actions
73. How do you wrap text around a circle?

Answers:

  • Create a circle and create a line of text, select both the circle and text, in the top menu click on Text > Attach to Path
  • All of these
  • Create a line of text then click the + near Filter in the Properties panel, select Wrap > Circular
  • Create a circle and a line of text, select them both then right click and select Attach to Path
74. How do you add a Gaussian blur to an image?

Answers:

  • Select image then click on Edit in the top menu followed by Blur > Gaussian Blur
  • Right click an image and select Blur > Gaussian Blur
  • Select the image, in the Filters panel click the + next to Add Style, select Blur > Gaussian Blur
  • Select the image, in the Properties panel click the + next to Filters, select Photoshop Live Effects > Blur then set it to Gaussian Blur
  • Select the image, in the Properties panel click the + next to Filters, select Blur > Gaussian Blur
75. You can add styles to text by doing what?

Answers:

  • Using the paint tool to add graphics around the text.
  • Filters / Text / Styles
  • Assets / Styles / Text Effect
  • Edit / Text / Add Style
76. What panel allows you to add simple rollover, nav menu, pop up menu and status bars?

Answers:

  • Actions panel
  • States panel
  • Properties panel
  • Behaviors panel
77. What does 9 slice scaling allow you to do?

Answers:

  • None of these
  • It allows you to rasterize a bitmap image while retaining key geometrical features
  • It allows you to scale a landscape while retaining key geometrical features
  • It is a way of slicing images and files to export as a website
  • It allows you to scale a bitmap or vector image while retaining key geometrical features
78. The _______ panel allows you to sequence animation.

Answers:

  • States
  • Layers
  • Properties
  • Animate
  • All of these
79. What panel comes with options of selecting and manipulating points and paths?

Answers:

  • The Paths panel
  • All of these
  • The Properties panel
  • The Vector panel
  • The Modify panel
80. How do you export a file?

Answers:

  • Set the export format in the optimize panel then click File > Export. Choose a file destination and click Save
  • Set the export format in the Export panel then click on Export, choose file destination and click Save
  • All of these
  • Set the export format in the Properties panel then click on File Export
  • Right click on the image select export choose the format and click “OK.”
81. What is a batch process?

Answers:

  • All of these
  • A way to change a certain text or link throughout many documents at once
  • A way to convert a number of selected files to a specific format all at once
  • A way to change a colors throughout many documents at once
  • A way to create a file or number of files from a specific template
82. How do you make an image have a drop shadow?

Answers:

  • All of these
  • In the Mask panel click + to add new Mask then choose Drop Shadow
  • In the Properties panel click + to add new filter then choose Drop Shadow
  • Select then right click an image click Filter > Add Drop Shadow
  • In the Layers panel, click on Filters then choose Drop Shadow
83. Which was the last version of Macromedia Fireworks before it was purchased by Adobe?

Answers:

  • Fireworks 4
  • Fireworks CS2
  • None of these
  • Fireworks MX
  • Fireworks 8
84. Which shortcut can you use to hide and unhide the panels?

Answers:

  • f7
  • f4
  • ctrl+alt+del
  • none of the above
85. What is the quickest way to select all the non empty pixels of a bitmap image?

Answers:

  • Use the Lasso tool
  • Use the Magic Wand tool
  • Use the Polygon Lasso tool
  • Hold down ALT and click on the image in the layers panel
  • All of these
86. What is the difference between a slice and a hotspot?

Answers:

  • A hotspot is exported as an image or HTML segment while a slice can be added to a slice for image map code
  • A slice is exported as an image while a hotspot is an area that could include additional coding like pop up menu, rollover behavior and more
  • A hotspot can contain animations or behaviors, while a slice can only be exported as an image or HTML
  • A slice is exported as an image or HTML segment while a hotspot can be added to a slice for image map code
87. What is the shortcut method used to clone an object?

Answers:

  • shift+B
  • ctrl+Alt+E
  • ctrl+Alt+C
  • ctrl+shift+D
88. How do you convert a bitmap into a vector?

Answers:

  • Select the image then choose Select > Convert Path to Marquee
  • Select the pixels of the bitmap you wish to convert then, right click the selection and choose > Modify Marquee > Convert to Path
  • Select the image then choose Modify > Convert to Path
  • Select the image you want to convert, then choose Command > Render
89. What will allow you to feather an already selected marquee?

Answers:

  • Select > Feather
  • Once selected, choose Modify > Convert Path to Marquee then right click and select Feather
  • Once a selection has been made, adjust the feather in the Properties panel
  • Right click on the selection and choose Feather Selection
90. Assets group do not contain what?

Answers:

  • Library
  • Styles
  • Layers
  • URL
91. What is the keyboard shortcut for  importing an image?

Answers:

  • CTRL+i on PC and CMD+i on a Mac
  • ALT+r
  • CTRL+r on PC and CMD+i on a Mac
  • CTRL+Shift +i
  • Shift+i
92. How can you make a bitmap fade from 100 percent opacity to 0?

Answers:

  • By converting it to a vector image then setting the gradient tool from 100 percent opacity to 0 and applying the gradient to the mask
  • By converting it to a smart object then setting the gradient tool from 100 percent opacity to 0 and applying the gradient to the image
  • By attaching a mask then setting the gradient tool from 100 percent opacity to 0 and applying the gradient to the mask
  • By attaching a mask then setting the gradient tool from 100 percent opacity to 0 and applying the gradient to the image
93. What does the Dodge tool do?

Answers:

  • It darkens the pixels on a bitmap and vector image
  • It lightens the pixels on a bitmap and vector image
  • It darkens the pixels on a bitmap image
  • It lightens the pixels on a bitmap image
  • It raises the contrast on a selected bitmap image
94. The Blur Tool does not control the _____ of the blur?

Answers:

  • Edge
  • Shape
  • Size
  • Depth
95. Which is not an option of swap image behavior?

Answers:

  • Preload images
  • Image file
  • Transition time
  • Choose slice for image swap
  • State no.
96. Which one of these is a property you can change when you add a status bar message?

Answers:

  • All of these
  • None of these
  • Location
  • Message function
  • Style
97. Which is not a filter type you can add through the Properties panel?

Answers:

  • Photoshop Live Effects
  • Shadow and Glow > Solid Shadow
  • Other > Find Edges
  • Bevel and Emboss > Raised Emboss
  • Blur > Linear Blur
98. How can you automate replacing one type of font with another throughout a file?

Answers:

  • In the Properties panel select Replace Font, set the font and font style to find and the font to replace it
  • In the top menu click on Command > Actions> Replace then set the font and font style to find and the font to replace it
  • Click on Window > Find > select Font in the category, set the font and font style to Find and the font to replace it
  • In the top menu select File > Replace, set the font and font style to Find and the font to replace it
99. What does the shortcut CTRL+i do?

Answers:

  • Opens up the Import window
  • Selects the Pointer tool
  • Previews the document in a browser
  • Opens the Integrate panel
100. Which of the following can the Find Panel NOT be used for?

Answers:

  • To find a URL
  • To find a font
  • To find a layer by name
  • To replace all instances of a particular color with another
  • To find color
101. A new document's Width and Height is pre set at?

Answers:

  • W 400 X H 200
  • W 900 X H 500
  • W 700 X H 300
  • W 600 X H 400
102. Which is not an option of a style that can be declared by adding a new style in the Properties panel?

Answers:

  • Effect
  • Text style
  • Fill type
  • Dropshadow
  • Stroke color
103. What color depth does Fireworks save 16-bit TIFF files as?

Answers:

  • 256-bit color depth
  • None of these
  • 24-bit color depth
  • 16-bit color depth

Comments

comments

Please wait...

Subscribe to our newsletter

Want to be notified when our article is published? Enter your email address and name below to be the first to know.