Download Now!Here are your Favorite Software for Mac & Windows!

Elance 3D Modeling Test Answers – Design & Multimedia (2015)

1. The revolution of what kind of profile would result in the creation of a sphere?

Answers:

  • Half-circle
  • Square Wave
  • Elipse
  • Line
  • Rectangle

2. What is the name for the point at the end of an edge?

Answers:

  • Dowel
  • Corner
  • Torus
  • Vertex

3. What is an ngon?

Answers:

  • A polygon with more than 4 edges
  • A vertex in the middle of a mesh
  • A polygon with 2 edges
  • An edge with no vertices

4. Which of these is not a software for 3D modeling?

Answers:

  • Blender
  • Gimp
  • Houdini
  • Google Sketchup
  • ZBrush

5. Which type of polygons are best to use for soft deformation?

Answers:

  • N-gons
  • Nurbs
  • Tris
  • Quads

6. In 3D terminology, what is the collection of vertices, edges, and faces that describe the shape of a 3D object called?

Answers:

  • Material
  • Slate
  • Mix
  • Mesh

7. How many vertices are the minimum required to create a polygon?

Answers:

  • 5
  • 2
  • 4
  • 3
  • 1

8. A four-sided polygon is known as what?

Answers:

  • Quad
  • Tri
  • Ngon
  • Square

9. Which function creates an exact replica of a line, face, or mesh?

Answers:

  • Dissection
  • Dumping
  • Duplication
  • Division

10. Affixing a texture to the surface of an object is called which of the following?

Answers:

  • UV Scanning
  • UV Mapping
  • VT Scaling
  • VU Mapping

11. True or False: when modeling for 3D printing, it is ok to have open edges.

Answers:

  • False
  • True

12. Which of these modes only consists of lines, edges, and curves?

Answers:

  • Shading
  • Wireframe
  • Texture
  • Sculpt

13. Which function is used to break down a face into smaller faces of equal area?

Answers:

  • Coincide
  • Collide
  • Subdivide
  • Devise

14. True or false: it is important to consider poly flow when modeling for games.

Answers:

  • True
  • False

15. A 3D modeler should consider which of the following when creating a render?

Answers:

  • Scale
  • Lighting
  • All of these
  • Perspective

16. The D in 3D stands for which of the following?

Answers:

  • Dictation
  • Design
  • Direction
  • Dimension

17. By definition, two of what forms a line segment?

Answers:

  • Points
  • Dashes
  • Pins
  • Buttons

18. Which term means to unchoose?

Answers:

  • Remove
  • Deselect
  • Demystify
  • Downgrade

19. 3D Modelers are found in which industry?

Answers:

  • Product Design
  • Architecture
  • All of these
  • Visual Effects

20. What is another name for a line that can be curved using control points?

Answers:

  • Splinter
  • Spike
  • Spline
  • Spleen

21. Which function replicates and reverses mesh attributes across an axis?

Answers:

  • Copying
  • Simulating
  • Mirroring
  • Squaring

22. Which of these is a modeling technique?

Answers:

  • NURBS modeling
  • Edge modeling
  • Subdivision modeling
  • All of these

23. Which of these number of triangles is considered low poly?

Answers:

  • 50, 000
  • 2 million
  • 1 million
  • 500

24. Which of these is a 3D file?

Answers:

  • .fb2
  • .flv
  • .fbx
  • .flac

25. What does HDRR stand for?

Answers:

  • High Definition Rotation Reel
  • High Density Range Resistance
  • Hard Drive Risk Removal
  • High Dynamic Range Render

26. Which of these is a planar template used to guide accurate modeling?

Answers:

  • Grid
  • Window
  • Panel Display
  • Alpha Channel

27. True or False: a Boolean operation can be used to combine two meshes into one, contiguous mesh.

Answers:

  • True
  • False

28. NURBS have surfaces that are which of these?

Answers:

  • Scattered
  • Spotted
  • Rough
  • Smooth

29. What is texture baking?

Answers:

  • Projecting details down from the High polygon model, onto a texture that can be applied to the Low-polygon model.
  • Applying a “bake deformer”, that expands the mesh.
  • Rendering an animation.

30. Cubes, Pyramids, Cylinders, and cones are most commonly called what?

Answers:

  • Acute primitives
  • 3D primitives
  • 3D shapes
  • Base angles

31. PullingĀ  out a shape from another curve, edge, or polygon is called what?

Answers:

  • Stretching
  • Extending
  • Pulling
  • Extrusion

32. Which of these files is acceptable for 3D printing?

Answers:

  • .gif
  • .stl
  • .png
  • .tif

33. When modeling for animation, which of these is important to consider?

Answers:

  • All of the above
  • Poly count
  • Joint deformation
  • Poly flow

34. When adding materials to an object, which mapping coordinate system allows the most control for adding graphics such as labels?

Answers:

  • Spherical
  • UV
  • Cubic
  • Global

35. When formatting your model for 3D printing, which of these increases with more mass?

Answers:

  • Time of production
  • Cost of model
  • Printing time
  • All of these

36. What is the name of the imaginary line that is perpendicular to the surface of a polygon?

Answers:

  • Abnormal
  • Normal
  • Nurb
  • Foci

37. Modeling vehicles, tables, and buildings falls under what modeling category?

Answers:

  • Hard surface
  • Inflexible surface
  • Strong form
  • Subdivision

38. Which function is used to pivot a line, face, or mesh along an axis?

Answers:

  • Rotation
  • Joining
  • Circling
  • Addition

39. True or False? If there isn’t enough definition in the low poly model, it won’t be able to correctly project the high poly model onto itself.

Answers:

  • True
  • False

40. Which is not considered an industry standard software for 3d Modeling

Answers:

  • Poser
  • Zbrush
  • Cinema4D
  • Maya
  • 3D Studio Max

41. Which rendering function creates shadows based on the proximity of geometry in 3d space using global illumination?

Answers:

  • Diffusion
  • Shading
  • Ambient Occlusion
  • Dimming

42. What is the name of a closed ring of edges around part of a mesh?

Answers:

  • Polyflow
  • Edge loop
  • Ring
  • Poly loop

43. Which of the following will cause a polygon to be invisible to a render?

Answers:

  • Fixed-point vertex
  • Too many vertices
  • Flipped normals
  • Overlapped edges

44. What is the study of physical shapes and spaces?

Answers:

  • Topology
  • Physiognomy
  • Ptolemy
  • Morphology

45. When modeling for 3D printing, which of the following can’t be in the mesh?

Answers:

  • Subdivisions
  • Overlapping edges
  • Ambient occlusion
  • Surface normals

46. There are at least two ___ in every quad.

Answers:

  • triangles
  • points
  • degrees
  • squares

47. The revolution of what kind of profile would result in the creation of a sphere?

Answers:

  • Time’s Up!
  • Half-circle
  • Square Wave
  • Rectangle
  • Elipse
  • Line

48. NURBS means:

Answers:

  • Normalized United Revolving Brush Sketch
  • Non Uniform Rational Basis Spline
  • Natural Untrimmed Radial Boolean Spline
  • Natural Uniform Radial Bezier Spline

49. Which of these is most likely to cause shading issues?

Answers:

  • Quads
  • Splines
  • N-Gons
  • Edgeloops

50. Which of the following materials does not have specular?

Answers:

  • Blinn
  • Phong
  • Phong E
  • Lambert
  • Anisotropic

51. When subdividing once, a quad polygon is typically split into how many parts?

Answers:

  • 6
  • 3
  • 1
  • 4
  • 2

52. Which of these objects is formed by intersecting perpendicular lines?

Answers:

  • Bezier
  • Torus
  • Lattice
  • Nurb

53. In order to properly project a high poly onto a low poly, any 90 degree angles must be ___.

Answers:

  • extruded
  • flipped
  • scaled
  • beveled

54. A tri-mesh can’t be used for:

Answers:

  • Sub-D Modeling
  • Smooth Surfaces
  • Animation
  • Hard Surfaces

55. For game modeling, ___ count is the most common number to consider.

Answers:

  • edge
  • poly
  • mesh
  • tri

56. In which shaded view port mode is faster to work and model in big scenes, when you have low performance video card?

Answers:

  • Object color shaded viewport mode
  • Wireframe viewport mode
  • material color shaded viewport mode
  • Edget faces viewport mode

 

Comments

comments

Please wait...

Subscribe to our newsletter

Want to be notified when our article is published? Enter your email address and name below to be the first to know.