Download Now!Here are your Favorite Software for Mac & Windows!

Elance Premiere Pro Test answers – Design & Multimedia (2015)

1. Is it possible to create a transition for audio clips in the timeline?

Answers:

  • False
  • True

2. What is the default shortcut to Quick Render the timeline?

Answers:

  • Enter
  • Ctrl (Cmd) Enter
  • Ctrl (Cmd) Space
  • Space

3. What purpose does an alpha channel serve?

Answers:

  • It handles all color information
  • The alpha channel handles all information related to captions
  • The alpha channel handles all video label information
  • It is the fourth channel that contains transparency information

4. When playing your project in the timeline. What can you do to improve real time play back?

Answers:

  • switch to wire frame mode
  • render entire work area

5. Is Premier Pro capable of editing high-definition media?

Answers:

  • No. Premier Pro is limited to 720p compression
  • Yes, however it will cost extra to use it beyond 720p levels
  • Yes, but only in situations using 480p compression
  • Yes.

6. Is Photoshop compatible with Premier Pro?

Answers:

  • No. If you open Photoshop with Premier Pro, it voids the warranty.
  • No. Photoshop will cause Premier Pro to crash.
  • No. By using Adobe Photoshop with Premier Pro, serious security breaches are occurring.
  • Yes. Photoshop files are directly compatible and can be opened with Premier Pro.

7. Can you add titles in Premiere?

Answers:

  • Yes
  • No

8. What kind of video editing software application is Adobe Premier Pro?

Answers:

  • A timeline-based application.
  • A hard-line based application.
  • A timezone-based application.
  • A baseline-based application.

9. If you wish to export video to various devices and web sites, what must you use?

Answers:

  • Adobe Audition
  • Adobe Photoshop
  • Adobe Acrobat
  • Adobe Media Encoder

10. What is the shortcut for the Razor Tool?

Answers:

  • H
  • Control + C
  • Alt (option) + C
  • Alt (option) + L
  • C

11. What is the razor tool shortcut?

Answers:

  • F5
  • Shift+V
  • V
  • C
  • Shift+C

12. What digital audio workstation is also compatible with Premier Pro?

Answers:

  • Adobe Acrobat
  • Adobe Audition
  • Adobe Music Suite
  • Adobe Lightroom 5

13. If Title Safe Area is adjusted in the Project Settings dialogue box, what is being specified?

Answers:

  • You are specifying the caption limits of your video
  • You are specifying video playback speed
  • You are specifying the safe zone for titles so that they are not cut off by particular TV or monitor dimensions.
  • You are specifying the language settings of your video

14. What is the difference between capturing and digitizing footage?

Answers:

  • Capturing footage records it from the source, while digitizing converts analog video to digital format
  • Capturing footage downloads it from a source, while digitizing converts analog video to VHS
  • Capturing footage deletes it from the source, while digitizing converts high-definition video to analog format
  • Capturing footage restores it to the source, while digitizing converts high-definition video to beta max

15. What is a dissolve?

Answers:

  • Audio Transition
  • Video Transition
  • Video Effect
  • Audio Effect

16. Which is used to cut a clip in the timeline into two separate clips?

Answers:

  • Zoom Tool
  • Pen Tool
  • Hand Tool
  • Razor Tool
  • Split Tool

17. What does it mean to import a video?

Answers:

  • It means that you are bringing video files from your project onto your hard disk
  • It means that you are bringing your entire hard disk into your project
  • It means that you are bringing video files from your hard disk into your project
  • It means that you are bringing video files from a video tape into your project

18. What does the title safe area indicate?

Answers:

  • Where titles are safe from being clipped
  • Where titles should not be
  • Where titles are safe from the NYPD
  • Where titles can just be themselves
  • Where titles go to die

19. How is a Source Monitor different than a Program Monitor?

Answers:

  • The Source Monitor plays individual clips, while the Program Monitor plays the clips you are assembling
  • The Source Monitor plays assembled clips, while the Program Monitor plays the clips you are deleting
  • The Source Monitor captures individual clips, while the Program Monitor deletes the clips you are assembling
  • They play clips from the same place

20. What is the quick key for the razor tool?

Answers:

  • Shift + c
  • c

21. How does a time ruler measure time?

Answers:

  • Horizontally
  • Instantly
  • Vertically
  • Diagonally

22. Why are safe zones useful when considering margins in the Titler?

Answers:

  • Safe zones are useful when capturing audio or returning videotapes
  • Safe zones are useful when editing for radio
  • Safe zones are useful when editing for broadcast or videotape
  • Safe zones are useful protection when deleting a portion of a recording

23. Which tool can you use to drag the timeline view left and right?

Answers:

  • Bucket tool
  • Zoom tool
  • Hand tool
  • Slip tool
  • Razor tool

24. Can a clip be exported to videotape?

Answers:

  • No. Videotapes are outdated
  • Yes. However your camcorder or VTR must be supported
  • No. Camcorders and VTRs are not supported
  • Yes, however you must rent a special VTR from Adobe

25. When you need the same level of transparency throughout a clip, where can it be adjusted?

Answers:

  • The Transparency Composting menu.
  • The Effect Controls panel.
  • The Transparency Controls panel.
  • The Transparency Effects menu.

26. In the Capture Panel, which keys are used to step forward and back?

Answers:

  • Up Arrow & Down Arrow
  • Page Up & Page Down
  • Enter & Ctrl + Enter
  • Left Arrow & Right Arrow

27. After selecting one or more sequences you wish to nest, what steps must be followed to complete the operation?

Answers:

  • Left-click on the selected clips and select Nest
  • Right-click on the selected Nest and select Go
  • Right-click on the selected clips and select Nest
  • Middle-click on the selected Nests and select Delete

28. If you suspect that your capture is dropping frames, what must you do to confirm this?

Answers:

  • Enable Show Dropped Frame Indicator in the panel menu or settings menu.
  • Disable Show Dropped Frame Indicator in the panel menu or settings menu.
  • Enable the Frame Initiator in the panel menu or settings menu.
  • Enable Show Direct Frame Indicator in the panel menu or settings menu.

29. What is the shortcut for the Razor Tool?

Answers:

  • B
  • A
  • R
  • C

30. How do you break stereo sound into mono sound?

Answers:

  • Select a file with mono sound. Then, choose Clip > Audio Options > Breakout To Stereo
  • Select a file with 5.1 surround or stereo audio. Then, choose Clip > Audio Options > Breakout To Mono
  • Select a file with 5.1 surround or stereo audio. Then, choose Clip > Breakout Options > Video To Mono
  • Select a file with 5.1 surround or stereo audio. Then, choose VHS > Audio Tape > Breakout To Stereo

31. Where does an asset appear after it is obtained?

Answers:

  • In the Panel project
  • In the Movie panel
  • In the Asset panel
  • In the Project panel

32. In the Project Manager window, the option to include handles would do what?

Answers:

  • Specify the number of videos to be included at the beginning and end of a file for the sake of minor editing
  • Specify the quality of sound to be encoded in a project for the sake of minor editing
  • Specify the number of frames to be included at the beginning and end of a clip for the sake of minor editing

33. Where does Premiere Pro open projects by default?

Answers:

  • In another program
  • In the current workspace
  • In a closed workspace
  • In a new window

34. Which of these is used to create control (anchor) points?

Answers:

  • Zoom Tool
  • Pen Tool
  • Hand Tool
  • Slip Tool
  • Selection Tool

35. Which contains common tools used for editing clips in the timeline?

Answers:

  • Hand tool
  • Selection tool
  • Menu box
  • Zoom tool
  • Tool box

36. What is the default short cut key for the razor tool?

Answers:

  • B
  • A
  • V
  • C

37. When you are mixing audio, what are you doing?

Answers:

  • Mixing an audio track with a video track
  • Recording one audio clip over another
  • Blending audio in a specific sequence
  • Blending video in a specific sequence

38. Where do you view keyframes?

Answers:

  • The Panel Controls menu
  • The Effect Controls panel.
  • The Keyframe Controls panel
  • TheControls Effect panel

39. How do you create a new project?

Answers:

  • Select File > New > Project
  • File > New > Select > Project
  • Select Project > New > File
  • Select File > Project

40. What panel would you use to activate keyframes for an effect property?

Answers:

  • The Effect panel.
  • The Effect Controls panel.
  • The Keyframe Effects panel.
  • The Effect Properties panel.

41. What are dropped frames?

Answers:

  • Dropped frames are frames that have not been selected for the final project
  • Dropped frames are frames that have not been recorded, or captured
  • Dropped frames are frames that have been recorded, or captured twice
  • Dropped frames are frames that have been encrypted, and compressed

42. What does the tilde (~) key do?

Answers:

  • Maximises Panels
  • Saves File
  • Undocks a panel

43. What text formatting can be changed in the Titler panel?

Answers:

  • Font, font style, and type assignment
  • Font, font shape, and type alignment
  • Font, font effects, and title alignment
  • Font, font style, and type alignment

44. Which effect is accelerated by CUDA in Premier Pro?

Answers:

  • CUDA Warpilizer
  • Warp Cudilizer
  • CUDA Stabilizer
  • Warp Stabilizer

45. When sorting icons in Icon view, what does the “User Order” sort option allow?

Answers:

  • It allows users to sort icons in an order specified in the panel menu
  • It allows users to sort icons in an order specified in the user preferences file
  • It allows users to sort icons in any order they wish via drag and drop
  • It allows users to sort icons in an order specified in the configuration file

46. What is the shortcut for the Rolling Edit tool?

Answers:

  • N
  • E
  • M
  • R

47. Which of these is not included in the project panel?

Answers:

  • Set post frame
  • Play/stop thumbnail
  • All of these
  • Thumbnail viewer

48. Capture shortcut is?

Answers:

  • Ctrl+C
  • F5
  • C
  • Shift
  • F7

49. When choosing meta data to display in the Project panel menu, what types can you choose from?

Answers:

  • Integer, Text, Real, Aristotelian
  • Integer, Text, Real, Boolean
  • Integer, Text, Real, Operator
  • Natural, Text, Real, Boolean

50. If you wanted to include buttons in your title, where would you select them?

Answers:

  • The Titler panel
  • The Panel Actions menu
  • The Title Actions panel
  • The Button Actions panel

51. What is the hotkey to set the work area bar In point?

Answers:

  • Shift + Ctrl + ]
  • Alt + [
  • Alt + ]
  • Ctrl + I

52. When using the keying technique, what is being defined regarding a transparency?

Answers:

  • Contrast value, or brightness value
  • Contrast value, or sharpness value
  • Contrast transparency, or brightness value
  • Color value, or brightness value

53. What is an example of a GPU accelerated effect?

Answers:

  • Encryption
  • Brightness & Contrast
  • Compression
  • Encoding

54. What is the shortcut for the Ripple Edit Tool?

Answers:

  • B
  • A
  • R
  • C

55. What is the Shortcut for the Slip Tool?

Answers:

  • S
  • L
  • Y
  • P

56. What is an example of a Fixed effect?

Answers:

  • Depth
  • Saturation
  • Volume
  • Hue

57. When exporting from Final Cut Pro and importing to Premier Pro, what must happen to the source project before the import?

Answers:

  • It must be deleted
  • It must be closed
  • It must be opened
  • It must be exported

58. When you dock a panel, where has it been placed?

Answers:

  • Adjacent to the existing group
  • Below an existing group
  • Inside an existing group
  • On top of an existing group

59. How many Marker types are available?

Answers:

  • 3
  • 4
  • 2
  • 1
  • 5

60. Which of these methods zooms in and out of the timeline?

Answers:

  • Hold Shift and Scroll on the timeline
  • Scroll the timeline
  • Hold Alt and Scroll on the timeline
  • Hold Ctrl and Scroll on the timeline

61. What provides information about nonspatial keyframes?

Answers:

  • Keyframe graphs.
  • Value graphs.
  • Information graphs.
  • Performance graphs.

62. When changing sequence settings, do they apply to the whole sequence?

Answers:

  • No. Sequence settings can be divided as needed
  • No. Just for the sequence you’re working on
  • Yes, but they can be changed after a sequence is created
  • Yes, and they cannot be changed after a sequence is created

63. Can you export clips to standard EDL files?

Answers:

  • No, however you can export them to Adobe Photoshop, then back to Premier Pro as EDL files.
  • No. Only project files.
  • Yes, but they have to be converted first.
  • No, however they can be converted to project files.

64. When does audio appear in a clip trimmed for a split edit?

Answers:

  • During its video
  • Before its video
  • Before the trimmed audio
  • After its video

65. Which method allows you to scroll up and down the layers in the timeline?

Answers:

  • Hold Ctrl and scroll with the mouse wheel over the timeline
  • Hold Alt and scroll with the mouse wheel over the timeline
  • Scroll the mouse wheel over the timeline
  • Hold Shift and scroll with the mouse wheel over the timeline

 

Comments

comments

Please wait...

Subscribe to our newsletter

Want to be notified when our article is published? Enter your email address and name below to be the first to know.