Download Now!Here are your Favorite Software for Mac & Windows!

Elance Transcription Test Answers – Admin (2015)

1. Choose the most likely sentence.

Answers:

  • The patient has importance and a previous prostate biopsy
  • The patient has impotence and a previous prostrate biopsy
  • The patient has importance and a previous prostrate biopsy
  • The patient has impotence and a previous prostate biopsy

2. The patient should be drinking at lease one _________ of water each morning.

Answers:

  • leeder
  • liter
  • leader

3. The patient can eat at ___________ she wants.

Answers:

  • any time
  • anytime
  • any-time

4. True or false? Transcriptionists should use abbreviations whenever possible.

Answers:

  • False
  • True

5. In the context of transcription, what does the term “minutes” refer to?

Answers:

  • The amount of time a meeting took
  • None of these
  • A record of a meeting or event
  • The time a meeting started

6. Transcription service providers charge customers:

Answers:

  • All of these
  • Per word
  • Per minute
  • Per line

7. What does SRT stand for?

Answers:

  • Superior Recognition Transcription
  • Standard Report Template
  • Speech Recognition Technology
  • Special Report Transcription

8. Which of the following is the correct order in which transcription takes place?

Answers:

  • Recording, transmission, transcription, editing, return final product
  • Recording, editing, transcription, transmission, return final product
  • Transcription, recording, transmission, editing, return final product
  • Transmission, recording, editing, transcription, return final product

9. Should a transcriptionist modify the speaker’s sentences to make sure everything makes sense?

Answers:

  • Only when transcribing verbatim
  • It depends on client preference
  • No
  • Yes

10. Which of the following is NOT an audio file?

Answers:

  • .mov
  • .m4a
  • .mp3
  • .wma

11. When should a transcriptionist use a contraction?

Answers:

  • Transcriptionists should never use contractions
  • It depends on client preference
  • Whenever possible
  • When it sounds more natural

12. Which of the following would be a circumstance that does NOT need transcription?

Answers:

  • Nationally televised broadcast
  • Court case
  • Little league baseball game
  • Doctor to patient dialogue

13. What does the common abbreviation YTD stand for?

Answers:

  • Yearly transaction data
  • Yield-to-Determine
  • Year-to-date
  • Yesterday

14. True or false? You must get formal certification to become a general transcriptionist.

Answers:

  • False
  • True

15. Which abbreviation means “quarter”?

Answers:

  • QURT
  • QRT
  • QTR
  • QT

16. What is verbatim transcription?

Answers:

  • A method that gives the transcriptionist freedom to clarify the conversation
  • Transcription that happens in real time
  • Recording every word and sound on a recording, exactly as spoken.
  • None of these
  • Handwritten transcription

17. What are some problems with speech recognition technology?

Answers:

  • All of these
  • Not 100% accurate
  • System may take time to learn
  • Restricts speaking speed

18. What is the proper abbreviation for milligram?

Answers:

  • mlg
  • ml
  • mil
  • mg

19. The proper abbreviation for average is:

Answers:

  • AVG
  • AVR
  • AVE
  • AVRG

20. Which of the following is a transcription software?

Answers:

  • Content Buzz
  • ooVoo
  • SEnuke
  • Express Scribe
  • Skype

21. Which of the following is NOT a type of transcription?

Answers:

  • Writing a doctor-patient dialogue
  • Writing courtroom dialogue
  • Writing subtitles
  • Writing an essay

22. True of False? Speech recognition technology is usually more accurate than a professional transcriptionist.

Answers:

  • False
  • True

23. Transcriptionists may be required to sign a _____________ to ensure client confidentiality.

Answers:

  • quality of work contract
  • non-disclosure agreement
  • lease agreement
  • promise note

24. True or false? Transcriptionists do not need to follow standard capitalization rules.

Answers:

  • False
  • True

25. When transcribing verbatim, a transcriptionist should _______.

Answers:

  • interpret what the speaker is trying to say
  • transcribe every word exactly as it is said
  • write in all capital letters
  • correct grammatical mistakes

26. True or False? Live transcriptions are more accurate than offline transcriptions.

Answers:

  • True
  • False

27. What is the proper abbreviation for association?

Answers:

  • ASON
  • ASCN
  • ASN
  • ASSN

28. Which of the following equipment is used for transcription?

Answers:

  • Keyboard
  • All of the above
  • Pedals
  • Headset

29. True or False? A medical transcriptionist sometimes has the task of editing documents created by Speech Recognition Technologies.

Answers:

  • False
  • True

30. True or False? All transcriptions follow the same formatting.

Answers:

  • True
  • False

31. What is the most common piece of external hardware for a transcriptionist?

Answers:

  • Amplifier
  • Headphones
  • Microphone
  • Video camera

32. The medicine had a strange _______ on the patient’s skin.

Answers:

  • effect
  • affect

33. True or false? A transcriptionist should not make note of emotional changes.

Answers:

  • False
  • True
  • It depends on client preference

34. The patients have the same medications _______ the board.

Answers:

  • acros
  • accross
  • accros
  • across

35. True or false? There is no difference between legal, medical, and general transcription.

Answers:

  • True
  • False

36. The application applies to androids and iphone. Transcribe correctly.

Answers:

  • The application applies to A-N-D-R-O-I-D-S and I-P-H-O-N-E-S
  • The application applies to Androids and iPhone

37. When transcribing for a government agency, which of the following is important to remember?

Answers:

  • Accuracy
  • Transcription security
  • All of these
  • Punctuality

38. True or false? Documents transcribed with voice capturing software still need to be verified by a transcriptionist.

Answers:

  • True
  • False

39. What is the most important attribute when it comes to your transcription?

Answers:

  • Accuracy
  • Length
  • Formatting
  • Speed

40. A common question to ask your client about before transcribing a recording is:

Answers:

  • All of these
  • Incoming file format
  • Expected turnaround time
  • Possible omissions

41. The patient had _______ of medications to take.

Answers:

  • alott
  • alot
  • allot
  • a lot

42. Which abbreviation means “cross reference”?

Answers:

  • XREF
  • CREF
  • XREFR
  • CRSRF

43. What are the three main categories of transcription?

Answers:

  • General, legal, and medical
  • Legal, medical, and automotive
  • Legal, general, and interview
  • Interview, legal, and medical

44. The proper abbreviation for table is:

Answers:

  • TAB
  • TBL
  • TBLE
  • TABL

45. Which of the following is NOT a tag?

Answers:

  • [silence]
  • [gesture]
  • [laughter]
  • [chuckle]
  • [applause]

46. What does TAT stand for?

Answers:

  • Typing Accuracy Test
  • Time Altitude Transit
  • Transcription Analysis Test
  • Turn Around Time

47. True of false? The following is correctly transcribed, 2a + 3a equals  5a. .

Answers:

  • False
  • True

48. The patient enjoys eating popsicles_____ she does not usually have an appetite.

Answers:

  • period
  • hyphen
  • comma
  • semicolon

49. How should a transcriptionist present numerals?

Answers:

  • As numbers
  • They should be written as complete words up to 100, then they should be written as numbers.
  • It depends on the situation
  • As complete words

50. What is the industry standard for the time it takes to transcribe 15 minutes of audio?

Answers:

  • 45 minutes
  • 30 minutes
  • 1 hour
  • 15 minutes

51. What is the average time it takes for an audio file to be transcribed? Answer in a ratio of audio time to real time, as in x:y.

Answers:

  • 1:3
  • 1:2
  • 1:4
  • 1:6
  • 1:5

52. The proper abbreviation for affiliation is:

Answers:

  • AFL
  • AFLN
  • AFFN
  • AFFL

53. When a customer asks for a clean verbatim he means;

Answers:

  • A transcript with filler words.
  • a transcript with corrected grammar.
  • A transcript with easy word formatting.
  • A transcript with no spelling mistakes

54. Using Jefferson notation, what would (15) indicate?

Answers:

  • Page 15 of the transcription document
  • The speaker paused for 15 seconds
  • The speaker’s turn began at the 15 minute mark
  • The speaker is the 15th person to enter the conversation

55. What is the abbreviation for revenue per available room?

Answers:

  • RePAR
  • RevPAR
  • RvPAR
  • RPAR

56. In medical transcription, which of the following is NOT considered one of the four major reports?

Answers:

  • Operative report
  • History & physical report
  • Follow-up report
  • Consultation report

57. Water, whole grain, and vegetables_____ these are the things ideal for the patient’s diet.

Answers:

  • ;
  • ,

58. The speaker’s name should be on the ______ of a transcription document.

Answers:

  • top centered
  • bottom right side
  • bottom left side
  • bottom centered

59. Asking for a _______ can be useful prior to transcribing.

Answers:

  • recap
  • thesaurus
  • glossary
  • dictionary

60. Which of the following is correctly transcribed The client owe us five million dollars. The client owes us $5 million.  The client owes us $5,000,000. The client owes us 5 million dollars.

Answers:

  • The client owes us $5,000,000.
  • The client owes us 5 million dollars.
  • The client owe us five million dollars.
  • The client owes us $5 million.

61. Is the following correctly transcribed? He left London at twelve o’clock. Yes No

Answers:

  • Yes
  • No

62. What symbol(s) is used to represent a word that was unable to be transcribed on the transcript?

Answers:

  • ?
  • ___
  • (?)
  • (…)

63. How should you type the following phrase: “First Quarter operating results were twenty-one point two million, an increase of fifty-two percent from first quarter last year and an increase of twenty-eight percent from the sequential quarter’s operating results of eighteen million.”

Answers:

  • Q1 operating results were $21.2 million dollars, an increase of 52% from Q1 last year and an increase of 28% from the sequential quarter’s operating results of $18.0 million dollars.
  • Q1 operating results were $21.2 million, an increase of 52 percent from Q1 last year and an increase of 28 percent from the sequential quarter’s operating results of $18.0 million.
  • Q1 operating results were $21.2 million, an increase of 52% from Q1 last year and an increase of 28% from the sequential quarter’s operating results of $18.0 million.
  • Q1 operating results were $21.2 million, an increase of 52% from Q1 last year and an increase of 28% from the sequential quarter’s operating results of $18 million.
  • 1Q operating results were $21.2 million, an increase of 52% from 1Q last year and an increase of 28% from the sequential quarter’s operating results of $18.0 million.

64. Which would be an appropriate abbreviated transcription of “Food should be administered every hour.”

Answers:

  • Food should be administered e.h.
  • Food should be administered e. hour.
  • Food should be administered q.h.
  • Food should be admin. q.h.

65. Who is the originator (a.k.a. dictator) in the transcription process?

Answers:

  • The person who is speaking on the sound file.
  • The person who creates the sound file to be converted into text.
  • The person who converts the sound file into text.
  • The person who edits the text.

66. Which of the following do transcriptionists sometimes use to control digital media?

Answers:

  • A remote pedal
  • A time pedal
  • A gas pedal
  • A wave pedal

67. Using Jefferson notation, what do brackets indicate?

Answers:

  • Overlapping speech
  • A slang word
  • None of these
  • An incomprehensible speaker

68. Which of the following is commonly used for undecipherable words or phrases?

Answers:

  • [???]
  • [Can’t understand]
  • #@$!
  • ****
  • _________

69. In medical transcription, what would using all capital letters indicate?

Answers:

  • An exclamation point
  • An allergy
  • A point of emphasis
  • Someone yelling

70. Which one of the following is not a Brazilian Real sign?

Answers:

  • BRL
  • BZL
  • R$

71. True of false? Currently TL is an ISO code for Turkish Lira.

Answers:

  • False
  • True

72. True or False? Only a high school diploma is required to become a medical transcriptionist.

Answers:

  • True
  • False

 

Comments

comments

Please wait...

Subscribe to our newsletter

Want to be notified when our article is published? Enter your email address and name below to be the first to know.